Lechery

De Band

LECHERY is een enthousiaste en ervaren 5-koppige coverband uit Friesland. Het repertoire bestaat uit een ruime keuze van bekende pop- en rocknummers uit alle muziekperiodes. Hierdoor kan de band flexibel inspelen op de muzieksmaak van het publiek en worden de optreden zorgvuldig opgebouwd qua intensiteit. Swingende popklassiekers, mooie ballads en stevige rocknummers wisselen elkaar af en bouwen op tot een onvermijdelijke climax. Lechery speelt met een strakke show elke zaal plat en krijgt altijd erg goede reacties van het publiek!

Lechery beschikt over een eigen PA, een geluidsman en een LED lichtshow. Natuurlijk kan de band ook ingehuurd worden als er licht en geluid aanwezig is. Bij het boeken wordt geen gebruik gemaakt van tussenpersonen zoals een boekingskantoor. Doordat Lechery alles in eigen beheer doet haal je voor een schappelijke prijs een uitstekende coverband in huis.

Wat wil je nog meer van een band? De bekende pop- en rocksongs vliegen je om de oren tijdens de Lechery-optredens. Stilzitten is geen optie!


Line-up

Marcel de Jong: Zang en slaggitaar
René Visser: Toetsen en zang
René Visser: Toetsen en zang
Dirk Albert Zijlstra: Solo gitaar
Anne Wiersma: Drums
Catharinus van der Meer: Basgitaar